Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem Covid19 recep tayyip erdoğan erdoğan gündem başlıkları çin konser

Bakan Çelik: Mazot Destekleme Ödemesi 2018 Yılında

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 2017 üretim sezonu için mazot destekleme ödemesinin 2018 yılında yapılmasının planlandığını açıkladı.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın soru önergesini yanıtlayan Bakan Çelik, mazot desteğinin ilk kez 2003 yılında başlatıldığını bugüne kadar çiftçiye 6,7 milyar TL mazot destekleme ödemesinin yapılarak çiftçinin mazot maliyetinin ortalama yüzde 16’sının karşılandığını söyledi. Milli Tarım Projesi kapsamında 2017 yılı üretim sezonunda mazot maliyetinin yüzde 50’sinin destek olarak üreticilere ödeneceğini belirten Çelik, “2017 üretim sezonu için mazot destekleme ödemesinin 2018 yılında yapılması planlanmıştır” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.