Öne Çıkanlar AİLE bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör Hadise gündem özeti çin abd terörist elazığ

Başbakan Davutoğlu Liderlerle Görüşecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile anayasa, içtüzük ve reform paketleri, Rusya, Suriye ve terör konuları hakkında görüşecek.

TBMM’de yılın son günlerinin hareketli geçmesi bekleniyor. Başbakan Davutoğlu’nun, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile, 30 Aralık 2015 Çarşamba günü saat 13.00'te yapacağı görüşme Türkiye'nin de gündemini belirleyecek. Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesinde yeni anayasa ve içtüzük değişikliği konuları ana gündemi oluşturacak. Yeni anayasa konusunda CHP’nin yaklaşımını öğrenecek Başbakan, hükümetin Meclis gündemine taşıyacağı reform paketlerine destek verilmesinin isteyecek. 

Rusya ve Suriye konusunda da CHP Liderine bilgi vermesi beklenen Davutoğlu'nun son durum hakkında da değerlendirmelerde bulunması bekleniyor. Başbakan Davutoğlu, terörün çözümü noktasında da “ortak dil, ortak akıl ve ortak çözüm” önerisini götürecek.

HDP Eş Genel Başkanları ile bir araya gelmeyecek Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de 4 Ocak 2016 tarihinde, saat 14.00'te görüşecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.