Öne Çıkanlar meb adana KPSS cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem özeti Kanyon ayhan barut bendevi palandöken Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan gazi

Başbakan Davutoğlu TBMM Başkanı Kahraman'ı Ziyaret Etti

22 Mayıs Pazar günü görevini bırakacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu veda turları kapsamında Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ı ziyaret etti. Görüşme yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Görüşmenin ardından Başbakan Davutoğlu’nu AK Parti Grup Başkanvekilleri uğurladı.

Başbakan Davutoğlu, 15 dakika gecikmeli geldiği Meclis Başkanı Kahraman ile bir bucuk saat görüştü. Görüşmeye Başbakan Yardımcısı Lütfü Elvan, AK Parti Grup başkanvekilleri Naci Bostancı ile Bülent Turan da katıldı. Davutoğlu’nun Meclis’ten Başbakan Yardımcısı Lütfü Elvan ile AK Parti Grup Başkanvekilleri Naci Bostancı ile Bülent Turan uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.