Öne Çıkanlar meb cumhurbaşkanı erdoğan haberleri adana KPSS Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan TOGG ayhan barut CHP İzmir Milletvekili Kani Beko AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin CHP Sözcüsü Öztrak CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer

Başbakan Davutoğlu'ndan ''41 Kere Maşallah''

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Antalya’da 841 milyon liralık 41 yatırımı “41 kere maşallah” diyerek gerçekleştirdiği toplu açılış töreninde, “AK Parti kadroları olarak yüreğimizin son atışına, son nefesimize kadar çalışmaya devam edeceğiz. 1 Kasım öncesinde buraya geldiğimizde aşkınıza, heyecanınıza teşekkür etmek için bu raylı sistem sözü vermiştik. 5 ay içinde bunu yerine getirdik” diye konuştu.

Başbakan Davutoğlu, Antalya'da gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Antalya’nın 1 Kasım “zaferine” katkıları nedeniyle teşekkür ederek konuşmasına başlayan Davutoğlu, “Bir taraftan teşekkür ederek bir taraftan da bu minnet duygusunun ifadesi olan bu kazandırdığımız eserleri açıyoruz” ifadesini kullandı.

Her hafta bir eylem planıyla vatandaşların karşısına çıktıklarını belirten Davutoğlu şunları kaydetti:

“Bir buçuk yıl içinde bu Antalya’ya altıncı gelişim. Antalya bize farklı bir heyecan veriyor. Hiçbir şehrimizse elimiz boş gitmiyoruz. Burada size söz verdik 1 Kasım’da. Bize destek verirseniz geceyi gündüze katıp yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz diye söz verdik. Başkaları Ankara’dan dışarı çıkamazken, başkaları kumpastan, tuzaktan, iftiradan, hakaretten medet umarken biz sizlerle birlikte yeni Türkiye’yi imar ve inşa ediyoruz. Yollar açıyoruz, köprüler açıyoruz, hava limanları yapıyoruz, toplu konutlar, okullar, üniversiteler yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanım, burada bir kez de Antalyalıların huzurunda söz veriyoruz. Başlattığınız bütün hizmetleri, bütün yatırımları büyük bir kararlılıkla hayata geçiriyor, milletimizin hizmetine sunuyoruz. Temel attığınız hiçbir yatırım yarım bırakılmayacaktır.”

 

 

“BİZ HAMASET DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ”

“Biz hamaset değil iş üretiyoruz. Hizmet üretiyoruz, iş üretiyoruz, eser üretiyoruz” diyen Davutoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Başkaları gibi siyaseti laftan, hakaretten, iftiradan ibaret görmüyor hayata dokunuyoruz, vatandaşlarımıza dokunuyoruz. Antalyalıların yüreğine dokunuyoruz. Varsın muhalefet partileri Ankara’ya mahkum olsun. Varsın başkaları kurultay oyunlarıyla kimin kime çelme takacağıyla meşgul olsun. Kongre yapsınlar, kurultay yapsınlar. Varsın bu muhalefet liderleri ne şekilde birbirleriyle mücadele edeceğinin hesabını yapsınlar. Varsın bazıları bu hareketi, bu kutlu yürüyüşü zaafa uğrayacağı felaket günlerini beklesinler. Varsın başkaları parti içi kavgaları, ihtilafları siyaset zannetsinler. Varsın medya üzerinden siyaseti dizayn etmek isteyen münafık tipler AK Parti’nin parti içi tartışmalarla tökezlemesini, yavaşlamasını beklesinler. Bütün fitnecilerin, bütün münafıkların arzularını, beklentilerini kursaklarında bırakacak aşk ve imanla milletin huzurundayız.”

Makam ve mevki hırsıyla yola çıkmış, menfaatleri istikametinde siyaset yapan bir kadro olmadıklarına vurgu yapan Davutoğlu, “Bizim yüreğimizde evrensel bir insanlık davası var. Bizim yüreğimizde büyük Türkiye davası var. Biz birbirimizi Türkiye için seviyoruz ve ülkemize aşkla, muhabbetle bağlıyız” dedi.

 

 

“841 MİLYON LİRALIK 41 YATIRIMI”

Antalya’da 841 milyon liralık 41 yatırımı “41 kere maşallah” diyerek açan Davutoğlu, “AK Parti kadroları olarak yüreğimizin son atışına, son nefesimize kadar çalışmaya devam edeceğiz. 1 Kasım öncesinde buraya geldiğimizde aşkınıza, heyecanınıza teşekkür etmek için bu raylı sistem sözü vermiştik. 5 ay içinde bunu yerine getirdik. Türkiye’nin dünyaya açılan yüzü Antalya’dır. Antalyalıların yüzünü hep güldüreceğiz. Son bir yıl içerisinde dünyanın en büyük organizasyonlarına ev sahipliği yaparak küresel yüzünü herkese daha da yakından gösterdi. Antalya şimdi dev bir organizasyonla, EXPO ile dünyanın karşısına çıkıyor” diye konuştu.

 

 

“HANGİ PLANLARI YAPARLARSA YAPSINLAR TÜRKİYE’NİN YÜKSELİŞİNİ ENGELLEYEMEZLER”

Antalyalı vatandaşlara “Bizim önümüze ne engel koyarlarsa koysunlar biz durur muyuz?” diye soran Davutoğlu, “Bizi durdurabilirler mi? Bizi herhangi bir şekilde sizinle buluşmaktan, birleşmekten alıkoyabilirler mi? İşte farkımız bu. Çevremizde ne tuzaklar kurarlarsa kursunlar. Hangi kapalı kapılar ardında, hangi planları yaparlarsa yapsınlar Türkiye’nin yükselişini hiçbir zaman engelleyemezler” ifadelerini kullandı.

 

 

ANTALYA’DA YENİ ATILIMLAR

Önümüzdeki dönemde beş sağlık tesisinin yapımına devam edildiğini söyleyen Davutoğlu, yeni Antalya için yeni vaatleri şöyle sıraladı:

“Bin yataklı şehir hastanesi proje aşamasında. Temiz bir çevre için güneş enerji santralleri kuruyoruz. Barajların yapımına da devam ediyoruz. Tamamladığımız 53 adet taşkın koruma tesisi ile şehir merkezi, 71 meskun mahal ve 101 bin dönüm araziyi de taşkın zararlarından koruduk, bu çalışmaları ilerleteceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.