Öne Çıkanlar doğalgaz malatya Hadise HAİNCE Russia Hadis hakkari çukurca ilçesi hakim ve savcıların atamaları ne zaman DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu hakaret buca yenimek kusları

Başbakan Yıldırım Bulc Ve Hahn’ı Kabul Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa Birliği Ulaştırmadan Sorumlu Komiseri Violeta Bulc'u ve Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn'ı kabul etti.

Başbakan Yıldırım bugün Avrupa Birliği Ulaştırmadan Sorumlu Komiseri Violeta Bulc'u ve Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn'ı ayrı ayrı kabul etti. Yıldırım’ın kabulleri Resmi Konut’ta basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Yıldırım-Bulc görüşmesi yaklaşık yarım saat sürerken, Yıldırım-Hann görüşmesi bir saat sürdü. Başbakanlığın resmi Twitter hesabından görüşmelere ilişkin fotoğraflar paylaşıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.