Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank vakıfbank vodafone

Başbakan Yıldırım: Hasretin Vuslata Döndüğü Anı Yaşıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti’nin 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’nin yapıldığı Ankara Arena Spor Salonu’na giriş yaptı.

Salona girişlerinden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, dışarıda kendilerini karşılayan partililere seslendi. İlk söz alan Yıldırım, Erdoğan’a hitaben, “Hoş geldin Sayın liderim” diyerek, “AK Parti kongreleri birer şölendir. Hasretin vuslata döndüğü anı yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ardından Erdoğan, “Yol arkadaşlarım, 998 gün sonra tekrar birlikteyiz. Tüm kardeşlerime bu uzun yolda ‘gidiyorum gündüz gece’ dedik ya, inşallah gündüz gece bu yol hep birlikte devam edecek. Bizim kapı kapı dolaşma geleneğimiz var ve kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz, çok çalışacağız. Üzerimizdeki spekülasyonları sandıkta cevap vererek yok edeceğiz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a salona girişinde de eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım eşlik etti. Erdoğan ve ona eşlik edenler salonu selamlayarak karanfil attı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.