Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları vodafone Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite

Başbakan Yıldırım’dan Kılıçdaroğlu’na: Senin Yalanlarınla Cumhurbaşkanımıza Olan Millet Sevgisi Gram Azalmaz

Başbakan Binali Yıldırım, “Senin yalanlarınla, yanlışlarınla cumhurbaşkanımıza olan millet sevgisi bir gram bile azalmaz Sayın Kılıçdaroğlu” dedi.

Başbakan Yıldırım, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Orman Bakanlığı toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınlarına yönelik iddialarına yanıt verdi. Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun şiddetle, celalle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsına hakaret etmeye devam ettiğini belirterek “Geçmişte Sayın Kılıçdaroğlu buna benzer onlarca asılsız iddiada bulunmuş, her zamanda da her seferinde de şapa oturmuştur. Bugün de durum bundan farklı değildir” dedi.

“GENEL BAŞKANDAN, PARTİSİNDEN SES SEDA YOK”

Yıldırım, iddialar sonrasında suçlanan insanların avukatlarının, Kılıçdaroğlu’nun elindeki bilgi ve belgeleri zaman geçirmeden savcılığa iletmesini aynı zamanda da yazılı ve görsel medyalara vermesini istediğini ifade ederek, şöyle dedi:

“Aradan 24 saat süre geçmesine rağmen, büyük büyük iddialar ortaya koyan ana muhalefet partisi genel başkanından ve onun partisinden ses seda yok, tıs çıkmadı. Sayın Kılıçdaroğlu bu çıkışı ile aklı sıra cumhurbaşkanımızın itibarini zedeleyeceğini zannediyor. Ama çok yanılıyor. Sayın cumhurbaşkanımız 40 yılı aşan siyasi hayatı boyunca bu ülkeye hizmet etmek için gecesini gündüzüne katmış, millet sevdalısı bir insandır. Senin yalanlarınla, yanlışlarınla cumhurbaşkanımıza olan millet sevgisi bir gram bile azalmaz Sayın Kılıçdaroğlu.

“YAPMAYA ÇALIŞTIĞIN ÇOK AÇIK…”

Aslında sen cumhurbaşkanımıza yönelik yalan yanlış iddialarla yapmaya çalıştığın şey çok açıktır. O da son günlerde ülkemiz aleyhine başlatılan küresel kara propagandanın yapanların değirmenine su taşımaktan başka hiçbir amaca hizmet etmediğin açık ve seçik ortadadır.”

“ELİNE TUTUŞTURULAN BELGELERLE MEYDANA ÇIKARSANIZ OLACAĞI BUDUR”

CHP’nin ana muhalefet olarak iktidar alternatifi bir parti olduğunu belirten Yıldırım, “Böyle bir partinin genel başkanının kamuoyunda bu kadar zor duruma düşmesi aslında çok vahim bir durumdur. Üzerinde oynanan, değiştirilen aslı astarı olmayan, eline tutuşturulan belgelerle meydana çıkarsanız olacağı budur. Şunu unutma Sayın Kılıçdaroğlu Sayın cumhurbaşkanımız son 15 yılda 12 seçim geçirdi, her seçimde de bütün bu suçlamalar, bütün bu iddianameler, bütün bu itibar suikastlarına karşı mücadele ede ede her seferinde milletin desteğini arttırarak bu günlere geldi. Soruyorum 2009’dan beri iş başındasın 9 seçime girdin hangi seçimi kazandın? Bu iftiralar seçim kazanmaya yetmiyor, seçimi kazanmak için milletin derdiyle dertlenmek gerekiyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.