Öne Çıkanlar terörist Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel fenerbahçe Opeth İsrail Judas Priest Liaoning CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Beşiktaş-Leipzig İçişleri Bakanı Süleyman Soylu abd Nisan 2024 Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi

Başkan Aşkar: “AKP İktidarı Doğa İle Savaş Halinde”

Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkanı Michael James Aşkar, Akbelen Ormanındaki doğa kıyımına ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Aşkar:" AKP iktidarı doğa ile savaş halinde eğer kazanırsak kaybedeceğiz" dedi.
 

"Bizler artık bu ağaç kıymanın son bulmasını istiyoruz"


Muğla’nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanı’nda açılmak istenen kömür madenine karşı İkizköylülerin doğa nöbeti tuttuğu alana bu sabah saat 05:30’da çok sayıda jandarma ve TOMA sevk edildi ve bölgedeki ağaçlar kesilmeye başlandı. Akbelen Ormanı’nda ağaçların kesilmesine karşı çıkan köylülere jandarma biber gazıyla müdahale etti. Gözaltı sayısı 8'e yükselirken, 4 kişi yaralandı. Müdahale sırasında köylülerden bayılanlar oldu, bölgeye ambulans sevk edildi. İktidarın yandaşlarını rahat ettirmek için Türkiye'nin ciğerlerine kıydığını ifade eden Aşkar:" İktidar yeniden yapacağını yaptı, hiç olmayacak bir yere buraya maden ocağı kuracağız diyerek binlerce ağacın katledilmesini onayladı. Bizler artık bu ağaç kıymanın son bulmasını istiyoruz. Kuraklık tehdidi yaşıyoruz, bunun için daha da fazla ağaç ekmemiz,her yeri yeşillendirmemiz gerekirken iktidar kasten ciğerlerimizi yok ediyor, halkımızın sağlığı ile oynuyor. Öte yandan bu durumu protesto eden yerlilere de hiç olmayacak muamelede bulunuyor. Bu halkımıza reva mı? Bu yapılan Türkiye'nin geleceği ile alenen oynamak değil midir, bu ciğerleri yok etmek, Türkiye'yi uçuruma sürüklemek değil midir? İktidar bir an önce yandaşları için aldığı bu karardan vazgeçmeli, Türkiye'nin geleceğine daha fazla el uzatmamalı, hiç maruz kalmaması gereken olayları yaşayan halkımıza bu zulmü yaşatmamalı" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.