Öne Çıkanlar terörist Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel İçişleri Bakanı Süleyman Soylu abd Liaoning Beşiktaş-Leipzig Bergama Antik Kenti Beyin Kanaması Önlenebilir Mi Beyin Anevrizması İçin En Önemli risk faktörleri Bilge Çetin kimdir Birleşmiş Milletler Enerji Dönüşümünde Yatırım Destek Mükemmellik Ödülü Birleşik Krallık Başbakanı Rishi Sunak

Başkan Yalçın: Demokrasi Şölenimiz Şimdiden Kutlu Olsun!

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, yaklaşan genel seçimlerle ilgili  açıklamada bulunarak vatandaşlara seslendi. Bu zulmün 14 Mayıs'ta son bulacağını belirten Yalçın:" Seçim günü şölen havasında geçsin." dedi.



Başkan Yalçın kapı kapı dolaşmanın önemine vurgu yaparak mesajında şu ifadeleri kullandı:" Değerli yol arkadaşlarım, saygıdeğer kardeşlerim, Anadolu'nun güzel insanları:14 Mayıs seçimlerine çok kısa bir süre kaldı. 9 gün sonra hep beraber sandıklara gidecek ve geleceğimizle ilgili önemli bir karar vereceğiz. Gelin, bu 9 günü bir gönül kazanma seferberliğine dönüştürelim. Kapısı çalınmadık, yüreğine dokunulmadık hiçbir insanımızı bırakmayalım. Sizlere güveniyorum. 14 Mayıs demokrasi şölenimiz şimdiden kutlu olsun. Bu zulüm son bulsun. Barış kardeşlik sevgi huzur yolumuz  kutlu olsun." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.