Öne Çıkanlar filistin Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök Metina milli savunma bakanlığı ırak Koronavirüs Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev terörist ito Çetin Düz Kimdir A Milli Kadın Voleybol Takımı

BBP Genel Başkanı Destici'den 'Tebrik' Mesajı

Büyük Birlik parti Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bugün 2. turu gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletimizin iradesi ile resmî olmayan sonuçlara göre yeniden Cumhurbaşkanı seçildiği görülen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakımızı tebrik ediyorum" dedi. 

BBP Genel Başkanı Destici, açıklanmakta olan sonuçlara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Kıymetli dava arkadaşlarım, Değerli Vatandaşlarım; Bugün 2. turu gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletimizin iradesi ile resmî olmayan sonuçlara göre yeniden Cumhurbaşkanı seçildiği görülen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakımızı tebrik ediyor, seçim sonuçlarının Türkiye'mize, Milletimize, Türk ve İslam âlemi ile tüm dünyaya hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bu başarıyı kutlamak ve alkışlamak üzere, camiamız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı Ankara Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak programda birlikte olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.