Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank vakıfbank vodafone

BBP Genel Başkanı Destici: “O Uygulama İptal Edilmeli”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Meclis'te tartışmalara yol açan CHP'li Elif Doğan Türkmen'in iletişim faturasına ilişkin açıklamalarda bulunarak, mecliste yapılan tüm harcamaların vatandaşa açıklanması gerektiğini savundu.

Sosyal Paylaşım Sitesi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Destici, şu paylaşımları yaptı;  “8 Milyon emeklisinin, 5 milyon asgari ücretlisinin açlık sınırı altında maaş aldığı, yaklaşık 600 milyar iç/dış borç toplamı olan ülkemizde, Meclis başkanlık divanı üyelerine sınırsız iletişim vb. gider hakkı verilmesi bir kere büyük adaletsizlik ve israf. Derhal iptal edilmeli. Bütün Başkanlık Divanı üyelerinin, bakanların, üst düzey bürokratların hatta Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığının bu tür harcamaları kamuoyu ile paylaşılmalı. Elbette ki  kamu ile ilgili harcamalar israfa kaçmadan yapılacaktır. Lakin özel harcamalar tespit edilip geri tahsil edilmelidir. Devlet malı yetim malı gibidir. Onu korumak devleti yönetenlerin sorumluluğundadır. Bunu suistimal edenler tespit edilip gereği yapılmalıdır.” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.