Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

BBP Genel Başkanı Destici Oyunu İstanbul Sultanbeyli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Kullandı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Oyunu İstanbul Sultanbeyli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kullandı. 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamasına Anneler Gününü kutlayarak başladı. Destici, "Depremde evlatlarını kaybeden annelerimizin ve tüm annelerimizin başta Annem, Eşim olmak üzere Ablam hepsinin Anneler Gününü tebrik ediyorum. Allah evlatlarıyla eşleriyle huzurlu, mutlu  bir hayatı onlar için daim kılsın inşallah. Tabi evlatlarını kaybeden şehit annelimiz ile Depremde evlatlarını kaybedenlere de bir kez daha sabır diliyorum. Şehitlerimize ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum.

Bugün Türkiye tarihi ve kritik bir seçim gerçekleştiriyor. Lakin seçim deneyimi çok yüksek olan bir ülke. Seçime katılımın dünyada en yüksek olan ülkelerin başında geliyor. Güçlü bir Demokrasisi var, Güçlü bir seçim tecrübesi var." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.