Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları ekonomik güven endeksi hizmet mardin trt Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha TOBB

Bedri Yalçın'dan Mevlid Kandili Vesilesiyle Anlamlı Mesaj

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, 26 Eylül Salı günü idrak edilecek olan Mevlid Kandili münasebetiyle bir basın açıklaması yaparak tüm İslam âleminin bu özel gecesini kutladı.



Yalçın: "Mevlid Kandili, İnsanlığın Ortak Değerlerine Vurgu Yapmalıdır"

Genel Başkan Yalçın mesajında, "Mevlüt Kandili, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) doğumunu anmanın yanında, sevgi, hoşgörü ve birlikte yaşama değerlerini yeniden hatırlamamız için bir fırsattır." dedi.

Sevgi, Barış ve Kardeşlik Mesajı

Bedri Yalçın, "Bu özel gecede, birbirimize olan sevgimizi ve saygımızı artırmalı, toplumsal barış ve kardeşlik için el birliğiyle çalışmalıyız." ifadelerini kullandı.

Ülkemiz ve Tüm İslam Âlemi İçin Dilekler

Yalçın açıklamasının son bölümünde, "Bu mübarek Mevlid Kandili'nin, ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnsanlığın sevgi, barış ve hoşgörü içinde bir arada yaşaması dileğiyle…" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.