Öne Çıkanlar Anadolu Sağlık Merkezi TURİST şanlıurfa Muratbey botoks ne işe yarar botox ne işe yarar botox nasıl yapılır Dragon Kapsülü botoks tskdan savunmaya yatırım ortadoğu yılmaz büyükerşen

“Biz Politikacıların Görevi Sanatçılara Saygı Duymak Ve Destek Vermektir”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlendiği, “Kültür ve Sanatta Yeni Bir Başlangıç” toplantısına katıldı. Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul’u kültür başkenti yapacağına inancının sonsuz olduğunu belirterek “İstanbul’u aydınlatmak istiyoruz. Gökdelenler bir kenti marka yapmıyor. Bir kenti kültür sanata verdiği önem marka yapar. İstanbul’un renklerini kültür ve sanatla yeniden canlandırabiliriz. İmamoğlu bu vizyona sahip bir arkadaşımızdır. Biz politikacıların görevi sanatçılara saygı duymak ve destek vermektir” dedi.

 

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlendiği, “Kültür ve Sanatta Yeni Bir Başlangıç” toplantısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanısıra CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Milletvekili İbrahim Kaboğlu'nun da katıldığı etkinlikte sinema, tiyatro, edebiyat ve müzik dünyasından birçok ünlü isim de katıldı. Konuklar arasında eski Kültür Bakanı Ercan Karakaş ve eşi Müjde Ar, Menderes Samancılar, Nur Sürer, Bedri Baykam, Ali Rıza Binboğa, Zihni Göktay, Levent İnanır, Onur Akın, Nebil Özgentürk, Orhan Aydın gibi birçok ünlü isim dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.