“Bu Ülkenin Umudu Ve Koruyucuları Olan Tüm Çocuklarımıza Mutlu Bir Gelecek Diliyorum”
CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, “Bu ülkenin umudu ve koruyucuları olan tüm çocuklarımıza mutlu bir gelecek diliyorum” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada; Ulusal bayramların ulusların varlığının ve kimliğinin göstergeleri olduğunu belirten Dr. İrgil, “Hiçbir gücün, hiçbir iradenin bu ülke insanınıdemokrasiden, Cumhuriyet’ten koparamayacağını 16 Nisan’da bir kez daha gördük” diyerek şöyle devam etti:
“Bugün vardığımız netice, yıllardır çekilen zihni felaketten uyanışın göstergesidir. Halk bu ülkede otoriter bir rejim istemediğini söylemiştir. Korku imparatorluğunu inşa etmek isteyenler başaramayacaklar. Anıtları yok ederek bu ülkenin tarihini silmeye çalışanlar başaramayacaklar. Önyargılarıyla tarihi gerçekleri değiştirmek isteyenler başaramayacaklar. Bu ülke ulusal bayramlarını kutlamaya, ulus bilinciyle haktan yana olmaya devam edecektir. Biz ne kadar gaflet ve dalalet içinde olursak olalım, bu ülkenin çocukları her zaman bu ülkenin geleceği ve umudu olmaya devam edecektir. Ülke zaman zaman belli siyasal krizlere girebilir, uygar dünyaya ulaşmada zaman zaman sekteye uğrayabilir ama çocuklarımız, gençlerimiz önünde sonunda doğruyu bulacaktır. Geleceğin çocukları çağdışı yönetimlerin, baskının değil, özgürlüğün ve çağdaşlığın yanında yer alacaktır.
Milli duygularımızı yücelten, TBMM’nin 97. kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu duygu ve inançla kutluyor, hepimize aydınlık bir gelecek diliyorum.” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.