Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 recep tayyip erdoğan türk telekom CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Bülbül: “Halk İlk Seçimde AK Parti İktidarına Son Verecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül,Nazilli , Buharkent, Sultanhisar/Atça ve Köşk ilçesindeki pazarcı Esnafını ziyaret etti. Ayrıca Buharkent,Nazilli ve Kuyucak Sultanhisar ilçelerinin kurtuluşunun 100. yılı kutlamalarına katılan Süleyman Bülbül, "Ekonomik sıkıntılardan bunalan halk ilk seçimde AK Parti iktidarına son verecektir" dedi.


CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız Buharkent, Nazilli,Sultanhisar/Atça ve Köşk’te pazar esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.


Ziyaretler sonrası açıklama yapan Süleyman Bülbül, "Halkımızın artan enflasyon ve hergün yapılan zamlar karşısında dayanacak gücü kalmadı.Saray iktidarı bir avuç yandaşına rant sağlamakta meşgul.AKP iktidarının çözüm üretmeyeceği tercihini halktan yana yapmayacağı geldiğimiz noktadan açıkça bellidir.Vatandaş iktidardan umudunu kesmiştir.Esnaf  'Ürünler tezgahta kalıyor vatandaş fiyatını sorup gidiyor' diyor. Esnaf aldığı ürünü yeniden rafa koyamıyor.Esnaf eve ekmek götürmenin derdinde iken halkın alım gücünün düşmesi iki tarafı da etkiliyor. Sohbet ettiğimiz Yurttaşlarımız tercihini ranttan yana yapan AKP iktidarına ilk seçimde son vereceklerini söylüyor.Sandık istiyor.”şeklinde konuştu.


CHP Heyeti Buharkent,Nazilli,Sultanhisar ve Kuyucak,ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl kutlama törenine katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.