Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem başlıkları hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan fırat kalkanı

Bülent Ecevit, Vefatının 15. Yılında Mezarı Başında Anılacak

DSP Genel Başkan Yardımcısı Dr.Hande Toprak Benli,  merhum eski Başbakan Bülent Ecevit'i vefatının 15. yılında mezarı başında anacaklarını söyledi.



DSP Genel Başkan Yardımcısı Hande Toprak Benli konuya ilişkin yaptığı açıklamasında: "Unutulmaz hizmetleri yanında, birgün herkesin başına gelebilecek hastalık ve yaşlılık halinin siyasi rekabette vicdanları sızlatacak şekilde malzeme olarak kullanılmasına maruz kalmasıyla da hatırımızdan çıkmayan Lider Bülent Ecevit’i vefatının 15. yılında, 5 Kasım ‘da Saat:11’de Ankara’da Devlet Mezarlığındaki kabri başında anacağız.Tüm sevenlerini de davet ediyoruz. Ruhu şad olsun, saygıyla anıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.