Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

"Büyük Ve Güçlü Türkiye Hedefine Mutlaka Ulaşacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın’da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz 20 yılda ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetlerin üzerine inşa edeceğimiz büyük ve güçlü Türkiye hedefine mutlaka ulaşacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın’da Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen Gökbel Barajı, 4 bin 398 kişilik öğrenci yurdu, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastane Ek Hizmet Binası ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, bugün Aydın’da yapımı tamamlanan yaklaşık 1 milyar 353 milyon liralık eser ve hizmetin resmî açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Eğitimde, çeşitli ilçelerimizde inşa edilen 92 dersliğe sahip anaokulundan liseye kadar her seviyedeki 11 okulumuzu, üniversitemizin hastane ek binasının, psikiyatri binasının, eğitim ve iktisat fakülteleri binalarının resmî açılışlarını buradan yapıyoruz. Gençlik ve sporda, 4 bin 400 yatak kapasiteli iki öğrenci yurdunu, üç gençlik merkezini, altı spor salonunu ve diğer yatırımları bugün hizmete açıyoruz. Sağlıkta, çeşitli ilçelerimize kazandırdığımız devlet hastane binalarının, aile sağlık merkezlerinin, ağız ve diş sağlığı merkezinin, il sağlık müdürlüğü hizmet binasının resmî açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Çevre ve Şehircilikte, TOKİ’nin 206 konutunun, İller Bankası altyapı projelerinin, hizmet binalarının açılışlarını yapıyoruz. Tarımda, 360 milyon liralık bir yatırımla tamamladığımız Gökbel Barajını, dört adet sulama tesisini, dere ıslahı çalışmasını, 29 tarımsal destekleme, dokuz gıda tesisi hibe projesini resmen hizmete alıyoruz” diyerek açılışı yapılan diğer yatırımları açıkladı.

“ÜLKEMİZE KAZANDIRDIĞIMIZ ESERLERİMİZLE, HİZMETLERİMİZLE KONUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkeye kazandırdıkları eser ve hizmetlerle konuşmaya, övünmeye devam edeceklerini dile getirerek, “İnsanımıza iş sağlayacak, aş sağlayacak, geleceğine güvenle bakmasını temin edecek her gayretin yanındayız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Geçtiğimiz 20 yılda ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetlerin üzerine inşa edeceğimiz büyük ve güçlü Türkiye hedefine mutlaka ulaşacağız. Aydın’ın, her millî meselede olduğu gibi, bu konuda da desteğiyle ve duasıyla yanımızda olacağına inanıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.