"Çankaya İleri Mahallesi'ndeki Riskli Binaların Olduğu Bölgede Kentsel Dönüşüm Çalışmamızı Başlatıyoruz”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Çankaya İleri Mahallesi'ndeki riskli binaların olduğu bölgede kentsel dönüşüm çalışmamızı başlatıyoruz. Vatandaşlarımızı sağlam, sıcak ve güvenli yuvalarına kısa sürede kavuşturacağız." dedi. 

Ankara Çankaya ilçesi İleri Mahallesi'nde yapılan kontrolsüz kazıda istinat duvarının yıkılması sebebiyle boşaltılan binaların bulunduğu bölgede incelemelerde bulunan Bakan Kurum, "Ankara Çankaya ilçemizin İleri Mahallesi'nde yapılan kontrolsüz kazıda istinat duvarının yıkılması sebebiyle boşaltılan binaların bulunduğu bölgede alan incelemelerinde bulunduk, vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyerek, yapacağımız çalışmalara ilişkin bilgi verdik.

Kontrollü olarak yıkımı gerçekleştirilen Açelya Apartmanı ile birlikte 11 binadaki 155 bağımsız bölümün olduğu bu alanda Toplu Konut İdaresi Başkanlığımız eliyle bir kentsel dönüşüm çalışması başlatıyoruz.

Ankaralı hemşehrilerimizin hiçbir mağduriyet yaşamaması için eşya taşıma işlemini de en kısa sürede tamamlayacak, bu süreçte hemşehrilerimize taşınma, kira ve eşya yardımı başta olmak üzere gerekli tüm desteği sağlayacağız. Devlet olarak her daim vatandaşımızın yanındayız." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.