Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank vakıfbank vodafone

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığından Halep İçin Yardım Kampanyası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kızılay ile protokol imzalayarak Halep için yardım kampanyası başlattı. İmzalanan protokol ile birlikte bakanlık personeline farkındalık uyandırılması için Halep’te yaşanan insanlık dramını konu eden bir sergi de açıldı. Açılan sergide yaşanan dram fotoğraflarla gözler önüne seriliyor.

Bakanlık yardımda bulunmak isteyenler için sms ve online bağış sistemini de devreye soktu. SMS aracılığı ile yardım yapmak isteyenler ÇEVREŞEHİR yazarak 2868’e SMS atarak, online bağış yapmak isteyenler de açılan banka hesabına aktarım yaparak bağış yapabiliyor. 


Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Özhaseki; “Halep, tarihin en ağır insanlık dramını yaşıyor. On binlerce insan hayatta kalma mücadelesi veriyor. Savaşın tam ortasında kalan çocuklar, kadınlar ve yaşlıların çaresizliğine dünya gözlerini kapatsa da, onların oradan tahliyesi için hükümetimiz yoğun çaba sarf ediyor. Halep’ten tahliye edilen kardeşlerimize milletimiz yine tarihi bir duruş sergileyerek, yardım elini uzattı ve uzatmaya da devam ediyor” dedi.  


Bakanlık olarak Halep’te yaşanan drama duyarsız kalmadıklarına değinen Bakan Özhaseki; “Bu bağlamda Bakanlığımız ve Kızılay arasında protokol imzalayarak yardım kampanyası başlattık” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.