Öne Çıkanlar ankara konya deprem sgk bodrum chp pakistan veysel eroğlu cumhurbaşkanı erdoğan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank iata kastamonu

CHP Ankara İl Başkanı Akıllı'dan Altın Madalyalı Milli Sporcuya Tebrik

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonasında altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı' nı tebrik etti.



"BİZLERİ GURURLANDIRDI"

Milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, Azerbaycan'ın düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. CHP'li Akıllı da altın madalya kazanan Onbaşı ile ilgili açıklama yaparak, "Ankara Belediyesi EGO Spor Kulübünün kıymetli sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı Bakü'de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda altın madalya alarak bizleri bir kez daha gururlandırdı. Genç sporcumuzu tebrik eder, başarılarının daim olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.