Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

CHP Ankara İl Başkanı Akıllı “Tüm Halkımızı Dikmen’e Bekliyoruz”

Cumhuriyet tarihinin ve başkentin dönüm noktası olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 27 Aralık 1919 tarihinde Ankara’ya gelişinin 102. yılı kutlanacak.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve teşkilat mensupları bu çerçevede 28 Aralık Salı günü saat 11.00’de Dikmen’de basın açıklaması yapacak.  
Atatürk’ün Ankara gelişinin 102. Yıldönümü nedeniyle, karşılandığı yer olan Dikmen’de yarın saat 11:00 de yapacağımız basın açıklamasına tüm halkımız davetlidir.


CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, programa tüm halkı davet ederek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Ankara gelişinin 102. Yıldönümü nedeniyle, karşılandığı yer olan Dikmen’de 28 Aralık Salı günü saat 11:00’de yapacağımız basın açıklamasına tüm halkımız davetlidir. Milli Mücadelemizin Büyük Önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık Mücadelemizin ve Milli egemenliğin kalbi olan Ankara’ya gelişinin 102.Yıl dönümünü kutluyor ve saygıyla anıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.