Öne Çıkanlar filistin Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök Metina milli savunma bakanlığı ırak Çetin Düz Kimdir Koronavirüs Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev berlin terörist ito

CHP'de Atatürk'e "Beton Mustafa" Diyen Parti Yöneticisi Kim?

ANKARA(ANKA) - Deniz Baykal döneminde CHP'de MKYK üyeliği yapan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan partide son dönemlerde Atatürk aleyhtarı faaliyetlerin arttığını belirterek, CHP'de bir üst düzey yöneticinin evinde Atatürk'ten "Beton Mustafa" diye alay edildiğini bildirdi.



Sayan CNN Türk'te soruları yanıtlarken CHP'de Atatürkçülerin tasfiye edildiğini kaydetti. CHP'de geçmişte dini duyarlılığı olan kişilerin de tedirgin siyaset yaptığını kaydeden Sayan'ın bir örnek verirken "Ben odamda A4 kağıtları bantlarla birleştirerek seccade yapar üzerinde namaz kılardım. Sonra da kağıtları imha ederdim" sözleri şaşkınlıkla karşılandı.

-ATATÜRK'E "BETON MUSTAFA" DİYEN CHP YÖNETİCİSİ KİM?

Savcı Sayan'ın "CHP'de bir üst düzey yöneticinin evinde Atatürk'ten 'Beton Mustafa' diye bahsedilir sözleri ise merak uyandırdı. Sayan, "Bu kişi halen görevde mi?" şeklindeki soruya "Evet halen görevde" diye cevap verdi.

Deniz Baykal'a yapılan kaset operasyonu ardından bir de "sağlık" operasyonu yapıldığını, Baykal'ın bugünkü durumuna bu sağlık operasyonu dolayısıyla geldiğini de iddia etti. Sayan şu iddialarda bulundu:

"10-15 gün önce Sayın Kılıçdaroğlu ile ilgili ilginç bir belge geldi. Belki Sn. Kılıçdaroğlu'nu koltuğundan edecek bir belge. Biz belden aşağı siyaset yapmıyoruz, biz elimizin tersiyle ittik. Biz konunun üzerine atlamış olsaydık Sayın Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'nde bir gün kalamazdı" dedi.

Gazetecilerin "Belden aşağı dediniz, bu ahlaki bir konu mu?" sorularına Sayan, "Yani ben anlatmam gerçi de... Gerçeğin bir gün ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Belki bir gün kendiliğinden ortaya çıkar ama en azından bizden uzak olsun. Biz istemiyoruz. Yani bu bir rüşvet olayı falan değil, çok daha değişik bir şey. Ama biz asla ahlaksızlık üzerine, kaset üzerine siyaset yapanlardan olamayız, yapanlardan da nefret ederiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.