Öne Çıkanlar galatasaray deprem erdoğan recep tayyip erdoğan çin chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kuşadası Belediyesi Haberleri

CHP'de Aykırı Ses: “Yangın Sabotaj Nedeniyle Çıktı”

CHP aynı anda 100'e yakın yangının bir anda başlaması, ilk olarak ulaşılması güç tepe bölgelerde görülmesi, aynı sıcaklık, nem ve rüzgar etkilerine maruz diğer Akdeniz ülkelerinde aynı dönemde hiç yangın görülmemesine karşın "sabotaja" ihtimaller arasında dahi yer vermezken ilk kez parti içinden "aykırı" bir ses bu ihtimali dillendirdi. CHP'li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Bizler bu yangının sabotaj nedeniyle çıktığını düşünüyoruz" dedi.



İlçesinin ormanları yangından zarar gören CHP'li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yangınlara ilişkin açıklamasında şöyle dedi:

"Türkiye'nin 66 noktasında çıkan yangınların sabotaj olma ihtimali büyük. Maalesef burada da bu konu üzerinde duruluyor. Birçok görgü tanığından aldığımız neticeler doğrultusunda bizler bu yangının sabotaj nedeniyle çıktığını düşünüyoruz. Ama şu an itibarıyla baktığımız zaman yerleşim alanı ve oteller bölgesini tehdit eder durumda değil."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.