Öne Çıkanlar galatasaray Kuşadası Belediyesi bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 pkk

CHP'de Korku Suskunluğunu Başkanları Bozdu: Sabotaj !!!

PKK'nın çıkardığı yangınlarda ormanları yanan Fethiye'nin Belediye Başkanı Alim Karaca CHP Genel Merkezi'ndeki "korku suskunluğunu" bozarak, "Bu yangınların sabotaj olduğunu bizler biliyoruz" dedi.



CHP Genel Merkezi PKK'nın çıkardığı yangınlar konusunda hükümeti suçlamayı, yangınları doğal koşullara ve hükümetin yetersiz uçaklarına bağlayarak kundakçıları korumayı sürdürürken kendi partisinin belediye başkanları yangınların sabotaj sonucu çıkarıldığını açıkladı.

Yangınlarda ormanları yanan Fethiye'nin CHP'li Belediye Başkanı Alim Karaca daha önce de yangınların sabotaj sonucu çıkarıldığını bildirmişti. Marmaris'te söndürme çalışmalarına vatandaşlarla birlikte katılan Alim Karaca gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

"Sizler de biliyorsunuz her noktasında, 66 noktasında yangınlar devam ediyor. Bunların sabotaj olduğunu bizler biliyoruz. Burada vatandaşlar da dört tane vatandaşın bu yangınları çıkarabilmek için molotof kokteyli ve benzinlerle birlikte saldırdığını bu ormanda yangını çıkardığını söylüyorlar. Bütün etraf sarılmış durumda, şu anda bu dört kişiyi bulmak için bütün arkadaşlarımız yerel halkımızla birlikte mücadele içindeler."

Oteller bölgesinde gecenin ilk saatleri itibarıyla yangının kontrol altına alındığını kaydeden Karaca, "Gece olmasından dolayı da helikopterin müdahale etmesi de mümkün değil. Şu anda burada hem Fethiye belediyesi, hem Muğla belediyesi, şu anda Orman Bakanlığımız bütün arazözleri burada. Sizler de görüyorsunuz bütün halkımız burada. yangını söndürmek için canla başla mücadele veriyorlar. İnşallah hatasız bir şekilde en kısa zamanda kontrol altına alırız" dedi.

Bir daha bu tür acı olayların yaşanmasını istemediklerini anlatan Karaca, "Çok üzgünüm gerçekten çok üzgün oduğumu ifade etmek isterim. Binlerce canlı şu an itibarıyla burada can veriyor. Sabaha kadar burada kontrol altına alıp bu beladan kurtulmak istiyoruz" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.