CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal Hayatını Kaybetti

CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, hayatını kaybetti. Deniz Baykal'ın ölüm haberini CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından duyurdu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı twitter'den yaptığı paylaşımda; "Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı. 

Türk siyasetinin önemli isimlerinden, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal  84 yaşında hayatını kaybetti. Baykal’ın kızı Aslı Baykal vefat haberini ve cenaze törenine ilişkin “Babam bu sabah evinde uykusunda vefat etti. Cenazeyi salı günü Antalya’da defnetmeyi planlıyoruz.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.