Öne Çıkanlar AİLE terör bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hadise gündem özeti çin abd terörist elazığ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Şehit Pilot Yüzbaşı İçin Taziye Mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da eğitim uçuşu sırasında meydana gelen kaza sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşı için Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. 

CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Konya'da eğitim uçuşu sırasında meydana gelen kaza sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşı için twitter hesabından taziye mesajı yayımladı.


CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Konya'da eğitim uçuşu sırasında meydana gelen kaza sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!" ifadesini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.