Öne Çıkanlar terörist bugünün gündem başlıkları mardin ukrayna Çocuklarda Ters Kimlik Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Tarhan Cilt güzzelliği Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ak parti sözcüsü ömer çelik hatay

CHP İl Başkanı Akıllı Ovacık Mahallesinde Halkla Bir Araya Geldi

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, “İktidar yolunda attığımız her adımda yurttaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, bir grup yöneticiyle Keçiören'in Ovacık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve bunların çözümü konusunda adımlar atacağının sözünü verdi.


CHP Ankara İl Başkanlığı, il genelinde düzenlediği gezilerine Keçiören’in Ovacık'ta devam etti. Ziyarette CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve il yöneticileri yer aldı. Vatandaşlarla bir masanın etrafında toplanan CHP heyeti, mahallenin ve vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Birliktelik boyunca dile getirilen sorunlar CHP heyeti tarafından not alınarak, çözüm yolunda atılacak adımlar konusunda vatandaşlar bilgilendirildi. Ziyaretin ardından CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı bir açıklama yaparak, sorunların takipçisi olacaklarını dile getirdi.


“ONLARIN HER DERDİ BİZİM DE DERDİMİZDİR”

Sorunların çözümü konusunda vatandaşlarla birlikte akıl yürüttüklerini dile getiren Başkan Akıllı “İktidar yolunda attığımız her adımda yurttaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Keçiören Ovacık Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ovacık’ın ve Ovacıklıların sorunlarını, çözüm önerilerini hep birlikte konuştuk. Gerekli notlarımızı aldık. Sorunların çözümü noktasında konuların takipçisi olacağız. CHP olarak her zaman yurttaşımızın yanında oluyoruz ve onların istekleri, düşünceleri dahilinde adımlar atarak en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Onların her derdi bizim de derdimizdir. Bu noktada bizlere gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için Ovacıklılara teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.