Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları vodafone suriye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş akbank Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk fırat kalkanı ato

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu Hakkında 'Suçluyu Övme Ve Suça Azmettirme' Soruşturması Başlatıldı!

CHP İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında "suçluyu övme ve suça azmettirme" soruşturması başlatıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili olarak CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlamasıyla başlatılan soruşturmaya yeni bir isim eklendi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, dün akşam kişisel hesabından yaptığı "Ahlaksızlığınız ve yalanlarınızda boğulacaksınız çok yakında.. CHP ilçe başkanı görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrol etmek için gitmiştir yine gidecektir. Saklayacak bir şeyleri olanlar panik yaparlar Sakin olun beyler" paylaşımı dolayısıyla CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında 'suçluyu övme ve suça azmettirme' suçundan soruşturma başlattı.

Canan Kaftancıoğlu @Canan_Kaftanci

"Ahlaksızlığınız ve yalanlarınızda boğulacaksınız çok yakında.. CHP ilçe başkanı görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrol etmek için gitmiştir yine gidecektir. Saklayacak bir şeyleri olanlar panik yaparlar Sakin olun beyler"

ÖÖ 12:52 · 22 Nis 2020·Twitter for iPhone

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.