Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin

CHP Kadın Kolları Yaşamhak Hattı Türk Psikolojik Danışma Ve Rehberlik Derneği İle Protokol İmzaladı

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı ile Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği (PDR), YaşamHak Projesi kapsamında sunulacak psikososyal destek çalışmaları için protokol imzaladı. Hatta ulaşan kadın ve çocuklar, ihtiyaç halinde tüm Türkiye’de PDR bünyesinde kurulan psikolojik danışma ve rehberlik desteği alacak.

CHP Kadın Kolları İle PDR Protokol İmzaladı

Şiddet gören kadın ve çocuklara yönelik 444 82 85 numaralı hat üzerinden 7/24 hizmet sunan YaşamHak Hattı’nda, psikolojik danışma ve rehberlik uzmanları da destek verecek. CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı ile Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği (PDR) arasında yapılan protokolde; yasal ve hukuki sürece taşınmış şiddet gören kadın ve çocuklara yönelik şiddeti önleme, koruma ve tedbir kapsamında psikososyal destek çalışmalarında işbirliğine gidilecek. Bu hizmet, ihtiyaç halinde CHP İl ve İlçe Başkanlıklarında da verilebilecek. Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği; hangi ilde, kaç kişiye hizmet verdiği bilgisini her ayın ilk haftasında CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na raporlayacak. Ayrıca acil destek talebi durumlarında zaman sınırlaması olmaksızın yüz yüze ya da gerektiğinde online destek sunulabilecek.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, “Türkiye’de şiddet gören hiçbir kadın ve çocuk yalnız kalmayacak. Partimiz, sığınabilecekleri sıcak bir yuva olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.