Öne Çıkanlar MÜSİAD Yönetim Kurulu Nükhet Sebükçebe abd ve iran ilişkileri nasıl başbakan tesk heyetini kabul etti Aboubakar istanbula geldimi Altıok TRT Genel .müdürünün görevden alınmasını istedi CHPli Altıok TRT için ne dedi TRT Genel müdürü için görevden alınsın dendi referandum istinaf sistemi ak parti sözcüsü ömer çelik spor gündemi

CHP'li Altıok: "TRT Genel Müdürü Görevden Alınsın"

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, TRT Genel Müdürü’nün "görevi kötüye kullandığı" iddiasıyla görevden alınmasını istedi.
 
TRT için RTÜK’e yaptıkları başvuruya değinen Altıok, RTÜK’ün dün yaptığı toplantıda söz konusu programın cezalandırılmasına karar verdiğini ifade etti. Altıok, TRT’nin "yanlı yayın yaparak, siyasi otoriteden yana açık tavır aldığı, uyarıları hiçe saydığı, yasayı ihlal ettiği"nin birçok mahkeme kararıyla sabit olduğunu iddia etti.
 
Altıok, TRT Genel Müdürü ve TRT’nin bu şekilde çalışması için talimat verenler hakkında soruşturma açılmasını isterken, “Başta Genel Müdür olmak üzere tüm sorumlular görevi kötüye kullanmak gerekçesiyle görevden alınmalı TRT bağımsız ve ilkeli bir yapıya kavuşturulmalıdır” dedi.
 
"Pokemon Oynayanları Bulacaklarını Zannetmiyorum”
 
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Altıok, Pokemon Go oyununa ilişkin soruya, “Ülkemizde hiçbir katili bulamayanların pokemon oynayanları bulacaklarını zannetmiyorum” dedi.
 
“Sizce nasıl bir oyun, merak ediyor musunuz?” sorusuna da Altıok, “Etmiyorum açıkçası. Yani ne yazık ki yakıcı ve yıkıcı bir ülke gündeminin içerisinde böyle bir oyuna da kitlenen gündemi buralara kilitleyen bir anlayışı da kabul edemiyorum. Çok benim öncelikli ilgi alanımda değil” yanıtını verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.