Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

CHP'li Budak: “Biz Bu Adaletsiz Düzene Teslim Olmayacağız”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, “Adaletin olmadığı bir yerde hiçbir şey ayakta kalamaz. Adaleti çöken bir ülkenin geleceğe güvenle yürümesi mümkün değil.  Biz bu adaletsiz düzene teslim olmayacağız. Adalet mücadelesi bunun kanıtı. Hürriyet ve istiklal mücadelesinin verildiği topraklardan, adalet ve demokrasi yeniden filizlenecek” dedi.

CHP’li Budak, Adalet Kurultayı’nın son gününde programın geneline ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Dört günlük sürede toplumun farklı kesimlerinden on binlerce vatandaşın kurultaya katıldığına dikkat çeken CHP’li Budak, “Adalet Yürüyüşü’nde on binler yürüdü. Maltepe Mitingi’nde milyonlar ‘adalet’ diye haykırdı. Bugün Adalet Kurultayı’nda yine on binler adalet mücadelesi veriyor, verdi. Adalet mücadelesine katılan insanlar, belediyelerden, devlet dairelerinden baskıyla, tehditle gelen insanlar değil. Evlerinde oturmak yerine, uzayan bayram tatilini keyifle geçirmek yerine her şeyi göze alarak, bedel ödemeyi göze alarak, adalet için demokrasi için kendilerini ortaya koymuş insanlar. Bu insanlar bugün Adalet Kurultayı’nda adalet kitabı yazıyor, dünya adalet ve demokrasi mücadelesine değerli bir örnek ve değerli bir birikim bırakıyor” açıklamasında bulundu.

"Hürriyet ve istiklal mücadelesinin verildiği topraklardan, adalet ve demokrasi yeniden filizlenecek"
“Toplumun geniş kesimleri bu adaletsizliklerin mağduru” diyen Budak, “Hukuksuz KHK’lerle hayatları alt üst edilen on binler, sınav yolsuzluklarında gelecekleri çalınan on binlerce genç, Aladağ yangınında çocuğunu kaybeden baba, suları çalınan Yörükler, hepsi adalet arıyor. Mağdur olmayan tek kesim iktidar sahipleri ve yandaşları. O nedenle AKP Genel Başkanı ve şürekası milyonların adalet ve demokrasi haykırışını görmek, duymak istemiyor. Ancak adaletin olmadığı bir yerde hiçbir şey ayakta kalamaz. Adaleti çöken bir ülkenin geleceğe güvenle yürümesi mümkün değil.  Biz bu adaletsiz düzene teslim olmayacağız. Adalet mücadelesi bunun kanıtı. Hürriyet ve istiklal mücadelesinin verildiği topraklardan, adalet ve demokrasi yeniden filizlenecek” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.