CHP'li Erdem: "17 Nisan Sabahı Hepimiz İçin Çok Hayırlı Olacak"

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, "Bu rejimin bir tek adam rejimi olduğunu, bu Anayasa’nın bir dikta Anayasası olduğunu yüksek sesle haykırdık. Bu önümüzdeki bir hafta boyunca sandıklara akın akın gitmemiz gerekiyor. Sandık seferberliği ilan ettiğimizi buradan duyuruyoruz." dedi.

Referandum çalışmaları kapsamında “Cumhuriyet Otobüsü” ile Türkiye’yi dolaşan ve seçime sayılı günler kala rotayı İstanbul’a çeviren CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Küçükçekmece’de Hayır Şenliğine katıldı. 



CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ın, CHP’li milletvekillerinin ve sanatçıların ‘omuz omuza’ katıldığı Halkalı meydanındaki şenliğin açılışını CHP Küçük​çekmece İlçe Başkanı Haydar Koparan gerçekleştirdi.
 
Küçükçekmece Hayır Şenliği’nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem şu ifadelerde bulundu:
 
SANDIK SEFERBERLİĞİ İLAN EDİYORUZ
 
“16 Nisan’a dair söylenecek bütün sözleri söyledik. Bu rejimin bir tek adam rejimi olduğunu, bu Anayasa’nın bir dikta Anayasası olduğunu yüksek sesle haykırdık. Bu önümüzdeki bir hafta boyunca sandıklara akın akın gitmemiz gerekiyor. Sandık seferberliği ilan ettiğimizi buradan duyuruyoruz. Hepimiz sandıkları dolduracağız ve göreceksiniz ki 17 Nisan sabahı hepimiz için çok hayırlı olacak.
 
HEPİMİZİN ÇOCUĞU VAR, BU BİR PARTİ SEÇİMİ DEĞİL
 
Burada herkesin çocuğu var, benim de çocuğum var. “Benim üç çocuğum var, malımı mülkümü üçü arasında bölüştürmek yerine bir çocuğumun üstüne yapacağım” diyen var mı aranızda? Hayır. O zaman sorun yok. Devlette bir kişiye bu kadar yetki verdiğimiz zaman meydana gelecek sonuçlara hep birlikte katlanmak zorundayız. Bu iş bir parti seçimi değil. Biz Cumhuriyet nasıl emperyalizmle mücadele ederek kurulduysa, bugün de o ideali, o vizyonu, o amacı savunan insanlar olarak aynı şekilde sandıkların başında büyük bir mücadele ruhuyla yer alacağız. O sandıklardan hayırın çıkması için vatandaşlarımızı uyarmaya devam edeceğiz.
 
ARTI 1 OL, KAHRAMAN OL!
 
Artı 1 ol, kahraman ol diyoruz. Sakın gerekçe üretme, evinde oturma, tatile gitme, sandığa git, oyunu kullan. Ben şu ana kadar pankartı kesilen, standı parçalanan, kuru sıkı tabancalarla tehdit edilen, satırlarla saldırılan kahraman yiğit Cumhuriyet neferleri olarak sizleri devrimci duygularla selamlıyorum, sizler büyük emektarlarsınız. Otuz tane televizyonun, milyonlarca dolarlık bütçelerin karşısında tekmelenmiş stantlar, parçalanmış pankartlar, satırlarla saldırıya uğramış yiğitler olarak sizin verdiğiniz mücadele zaferi gerçekleştirecek. Göreceksiniz ki, servetleri, imkanları, devlet olanakları istismar etme iradesi kaybedecek, sizin o cüzi imkanlarla verdiğiniz mücadele kazanacak. 17 Nisan sabahı bu meydanda hayır halayı çekeceğiz.”
 
AVCILAR’DA HAYIRLI BULUŞMA
 
CHP’li Erdem, Küçükçekmece’de örgütle buluşmasının ardından Avcılar’daki nikah törenine katılarak, CHP’li Meclis Üyesi Murat Tercan ve parti üyesi Nilay Deniz’in mutlu günlerine şahitlik etti.
 
Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak’ın kıydığı nikahta Meclis Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP İlçe Başkanı Erhan Bozan, CHP’li milletvekilleri Bihlun Tamaylıgil, Sibel Özdemir, Ali Şeker, Onursal Adıgüzel, Oğuz Kaan Salıcı ile pek çok partili hazır bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.