CHP'li Erdem Beylikdüzü Belediyesi'ne Yönelik Karalama Kampanyasını Sordu!

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem havuz medyasının son günlerde Beylikdüzü Belediyesi’ne yönelik karalama kampanyalarına karşı sert tepki gösterdi.

Beylikdüzü Belediyesi’nin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası halkı bilinçlendirmek için önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan CHP’li Erdem, Başbakan Binali Yıldırım’a soru önergesi vererek “havuz medyası saldırıların talimatı sizin tarafınızdan mı verilmiştir?” diye sordu.


AKP İKTİDARI 15 TEMMUZ ÜZERİNDEN SİYASİ ŞOV YAPIYOR!

Beylikdüzü Belediyesi’nin 15 Temmuz Şehitler Parkı açılışına, AKP Meclis üyelerinin tamamının davet edilmesine rağmen katılmadığını ve ismi “Anadolu Caddesi” olan bir caddenin ismini değiştirme önergesinin de yine AKP'li Meclis üyeleri tarafından verildiğini belirten Erdem, iktidarın 15 Temmuz üzerinden siyasi şov yaptığını ifade etti.


İşte CHP’li Erdem’in TBMM Başkanlığına verdiği soru önergesi metni:


TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI’NA

Aşağıdaki sorularımın Başbakan Binali Yıldırım tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim.


15 Temmuz'da bizzat destekleyip devlete yerleştirdiğiniz FETÖ'nün başını çektiği faşist cuntanın darbe girişimi sonrası, çok sayıda belediye, çeşitli girişimleriyle halkımızı bu ihanet girişimi karşısında bilinçlendirilmiştir.
Bu belediyelerden biri olan Beylikdüzü Belediyemiz, bizzat devlete yerleştirdiğiniz FETÖ'nün başını çektiği hain cunta girişimini unutturmamak üzere sınırları içerisinde 15 Temmuz Şehitler Parkı’nı açmasına ve o elim geceyle ilgili yayınlar bastırmasına rağmen, terörün en alçak versiyonlarından biri olan, iftira bataklığına sağlanmış ve tarafınızca desteklenen havuz medyası tarafından karalama kampanyalarına maruz kalmaktadır.
Beylikdüzü Belediyesi Başkanımız Ekrem İmamoğlu, bizzat AKP'li meclis üyelerini 15 Temmuz Parkı açılışına davet ettiği halde, hiçbir AKP’li Meclis üyesi katılım göstermemiş ve yapılan hiçbir çalışmaya destek vermemiştir. Diğer yandan, ismi “Anadolu Caddesi” olan bir caddenin ismini değiştirme önergesi de yine AKP'li Meclis üyeleri tarafından verilmiştir. Bu samimiyetsiz tutum karşısında Beylikdüzü Belediyesi Başkanı, başka bir yere bu ismin verilebileceğini ifade ettiği halde, terör medyası (havuz medyası) tarafından linç edilmiştir.


Bu çerçeveden hareketle;​

  1. Beylikdüzü Belediyesi’ne yönelik destek verdiğiniz medya üzerinden gerçekleşen bu terörist saldırıların talimatı sizin tarafınızdan mı verilmiştir?
  2. 15 Temmuz Parkı’nın açılışına dahi gitmeyen Meclis üyelerinizin, başka bir yere verilmesi planlanan Ömer Halisdemir Caddesi ismini plan dışında bir yere vermeyi teklif edip, bu teklif kabul görmeyince beslediğiniz terör medyası tarafından başkanın linç edilmesi, siyaset tarzınızın bir tecellisi midir?
  3. Sürekli şov yaparak sözde sahip çıktığınız kaç 15 Temmuz gazisi vardır? Hükümetiniz, sadece şov yapmak dışında başka işler yapmakta mıdır?
  4. Böylesi basit bir hadiseden, olay çıkartmaya çalışan bu alçak terör medyasına yönelik destekleriniz sürecek midir?
  5. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan özür dilemeyi düşünüyor musunuz?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.