Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vakıfbank vodafone Afrin

CHP'li Gürer'den Şehit Aileleri İçin Teklif

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile malul gazilerin eğitim, sağlık, iş, maaş artışı ve diğer sosyal ve özlük haklarındaki sorunların giderilmesi amacıyla kanun teklifi verdi.

Gürer'in, TBMM Başkanlığı'na sunduğu kanun teklifi Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanununda değişiklik öngörüyor. Teklifin gerekçesinde, şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile malul gazilerin eğitim, sağlık, iş, maaş artışı ve diğer sosyal ve özlük haklarındaki sorunların giderilmesi, durumlarında iyileştirmeye yönelik çalışmalar yapılmasının bir gereklilik ve görev olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.