Öne Çıkanlar ankara chp konya tsk deprem sgk bodrum Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ırak cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır pakistan

CHP'li Halıcı: "Yeşerttiğimiz Umutları, Hep Birlikte Büyüyeceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili H. Yalım Halıcı, parti meclisine seçildi. CHP'yi ve Isparta'yı en iyi şekilde temsil edeceğinin altını çizen Yalım:" Yeşerttiğimiz umutları, hep birlikte büyüyeceğiz" dedi.



CHP Isparta Milletvekili Halıcı, "Yeşerttiğimiz umutları hep birlikte büyüteceğiz" sloganı ile CHP Parti meclisi adayı oldu. Disiplini ve özverisiyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de dikkatini çeken Halıcı, parti meclisine seçildi. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan vekil Halıcı, hem CHP'yi hem de Isparta'yı en iyi şekilde temsil edeceğinin altını çizerek şunları söyledi:" Bizler İl Başkanlığı görevimizde Ispartamıza katkı sunmak için nasıl çalıştıysak  milletvekilliği görevimizde de yine aynı azimle, aynı istikrarla bilhassa yoğun bir tempoda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Ispartamıza ve mensubu olmaktan gurur duyduğum CHP'ye  daha da fazla katkı sunmak adına parti meclisine seçildim. Benimle birlikte parti meclisine seçilen CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Canan Taşer'i de kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Her şey halkımız, her şey Ispartamız için" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.