Öne Çıkanlar 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin sonuçlan ankara patlaması 17 şubat elaziğspor chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu işsizlik sigortası beşiktaş belediyesi başkanı murat hazinedar beşiktaş belediyesi sanat galerisi beşiktaş belediyesi viranşehir telafi suudi arabistan siber dolandırcılık

CHP'li İrgil: "Bu Ülke Hepimizin, Gidecek Başka Yerimiz Yok!"
CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, "Herkes söyleyeceğini söyledi, artık söz milletin!" dedi.

CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil pazar günü yapılacak referanduma ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Herkesi vatandaşlık görevini yerine getirmeye davet eden İrgil, "Bu ülke hepimizin, kazanan da kaybeden de millet olacak" dedi.  
 
CHP'li İrgil, "16 Nisan’da demokrasimizin bize sunduğu bir hakkı, vatandaşlık hakkımızı kullanarak ülkemizin kaderini, çocuklarımızın geleceğini etkileyecek bir karar vereceğiz. Canımızı, malımızı, güvenliğimizi tek bir kişiye teslim edip etmeyeceğimize karar vereceğiz. Haksızlıklara, hukuksuzluklara boyun eğip eğmeyeceğimize karar vereceğiz. Ulusal bütünlüğümüzün bozulmasına göz yumup yummayacağımıza karar vereceğiz. Büyük ve ciddi bir ekonomik krize yol açıp açmamaya karar vereceğiz.
Bu oylamanın bir kişiyi sevip sevmemekle ilgisi yok!
Bu oylamanın bir partiyi sevip sevmemekle de ilgisi yok!
Mesele, memleket meselesi.
Bu oylamanın bir kazananı veya kaybedeni olmayacak!
Kazanan da kaybeden de bu millet olacak.
Bu düşünceyle, sağduyuyla ve vicdanla karar vermeliyiz.
Unutmamalıyız, bu ülke hepimizin ve gidecek başka bir yerimiz yok.
Bunun için de bir oy bile önemli.
Daha sonrasında ‘keşke’ dememek için, pişman olmamak için herkesi vatandaşlık görevini yapmaya ve 16 Nisan’da sandığa gidip oy vermeye davet ediyorum. Hayırlı bir referandum diliyorum. Artık söz milletin, karar milletin!" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.