Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin

CHP’ li Özel’den Adalet Bakanı’na Sert Yanıt Geldi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ ın açıklamalarına ilişkin, “Adalet Bakanı haddini bilsin. Hadi oradan be Bekir Bozdağ. Sen kimsin adalet kim? Adaletin katilinin emir subayısın. Tek adamın posta askerisin” derken MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına da, “Hababam Sınıfı’ndaki Badi Ekrem’i gibi” dedi.

​“Adalet Bakanı Bir Kez Haddini Bilsin"
Özel, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Adalet Bakanı’nın açıklamalarına yanıt vererek şöyle dedi:
“Adalet Bakanı bir kez haddini bilsin. Adalet Bakanı bir kendine gelsin. Askerlerin ayağından çıkartılıp reisin ayağına giydirilen postallarla adaletin üstünde tepiniyorsunuz. Bizim Genel Başkanımız ayağına makosenlerini çekmiş adalet yürüyüşü için barış içinde yürüyor.Kemal Kılıçdaroğlu bu zihni bozuklara karşı, bu yüreği kara adamlara karşı, bu kardeşi kardeşe kırdırmaktan, akan kandan beslenen vampirlere karşı barışı savunmaya, güvercinin beyazıyla gökyüzünün mavisinin altında adalete yürümeye devam edecek. İstedikleri kadar uğraşsınlar bizi provoke edemezler ama hazırlanan iddianameler bir ülkede önce Adalet Bakanı’na gidiliyor, Adalet Bakanı tarafından okunuyor, sakıncasız görüldüyse darbe iddianameleri yürürlüğe konuyorsa yani bir savcı hazırladığı iddianameyi ev ödevi gibi önce Adalet Bakanı’na götürüyor, Adalet Bakanı bunu okuyorsa ondan sonra iddianame düzeltiliyor ya da uygun görüldüğü takdirde işleme alınıyorsa bu ülkede ne adaletten ne savcı hakim bağımsızlığından bahsetmek mümkün değildir. Adalet Bakanı adaletten bahsediyorsa ona verilecek cevap hadi oradan be demek lazım, hadi oradan be Bekir Bozdağ. Sen kimsin adalet kim, adaleti ağzına almak kim, sen adaleti askerin ayağından çıkardığı postalı kendi ellerinizle giydirdiğiniz reisinize çiğneten bir emir erisin, emir subayısın. Adaletin katilinin emir subayısın. Tek adamın posta askerisin. Ondan sonra çıkmışsın CHP’nin liderinin adalet yürüyüşüne laf uzatıyorsun, dil uzatıyorsun. Gün gelecek bunları yapanlar adalet önünde hesap verecekler. Ve o gün Bekir Bozdağ’ın hukukunu da biz savunacağız.Adalet dağıtacak durumda değilseniz simit satın ama bu adamların alçak planına alet olmayın. Savcılar ve hakimler Adalet Bakanı’nın, Cumhurbaşkanı’nın ve ülkeyi yönetenlerin baskısına direnemiyor, siyasi karar veriyorlarsa pazarda su satsınlar, simit satsınlar çocuğunu geçindirsinler ama yarınlara onurlu bir gelecek bıraksınlar. Aksi takdirde bunlarla birlikte bunların kanunsuz emirlerine alet olanlar da hesap verecekler, günü gelince yargılanacak. Herkes haddini bilsin"
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının hatırlatılması üzerine Özel, şu yanıtı verdi:
“Karanlıkta korkanlar ıslık çalarlar. Karanlıkta korkanlar yüksek sesle şarkı söylerler. Muhalefet etmek muhalefet edeceğiz diye halktan yetki aldığı halde görevini muhalefete muhalefet etmeye çevirmiş iktidarın emir subaylığı görevini yapan ve sarayın normal değersiz bir çalışanı olarak kendisine verilen her görevi yerine getirmeye çalışan bir kişiye muhalefet partisi lideri demek mümkün değil. Olsa olsa kendisi bir muhalefet müsveddesidir.Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’a doğru arkasında onbinlerle, yüzbinlerle yürüyor. İstanbul’a milyonlar olup girecek. Devlet Bahçeli daha önce aylar önce söylemiştim Hababam Sınıfı’nın Badi Ekrem’i gibi. Şu anda tek başına arkasındaki herkes hatayı gördü, ülke ve parti menfaati için doğru yere gitti. Badi Ekrem gibi Şener Şen’in Hababam Sınıfı’ndaki Badi Ekrem’i gibi tek başına yürüyor. Türkiye adalet için İstanbul’a doğru yürürken ters yöne doğru yürüyen birisi var. Yaptıkları tehdit vız gelir tırıs gider."
 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.