Öne Çıkanlar galatasaray deprem erdoğan gündem başlıkları çin recep tayyip erdoğan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu türk telekom CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

CHP Parlamenter Sistemi Anlatacak

Başkanlık sistemine kapıları kapatan CHP, vatandaşa parlamenter sistemi anlatacak. Parlamenter sistem için adeta beyin fırtınası yapacak olan CHP,  “parlamenter sistem ülke için gerekli” vurgusunu yapacak.

PARLAMENTER SİSTEM TOPLANTISI

5 Mart Cumartesi günü CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla ATO Kongre Merkezinde sendikalar, sivil toplum kuruluşları, meslek oda ve birlikleri, köy dernekleri, inanç dernekleri vb. tüm kuruluşların katılımıyla bir toplantı düzenlenecek.

Genel Merkez’den CHP TBMM Grup Başkanlığına gönderilen yazıda, bu toplantının partinin "darbe hukuku konusundaki tutumu" ile "parlamenter sistemin ülke için gerekliliği" vurgusunu geniş kitlelere sağlıklı olarak iletmesi adına son derce önemli olduğuna dikkat çekildi.

Toplantının zenginleşmesi ve başarısının katılımın niteliksel ve niceliksel olarak artışı ile mümkün olacağı ifade edilen yazıda, milletvekillerinin seçim bölgelerinde belediyeler ve örgüt ile koordineli bir çalışma yaparak bu kuruluşların toplantıya katılımının organizasyonu ve katılımcıların ulaşımları hususunda gerekli katkının sunulması istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.