Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye sıla Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

CHP Sözcüsü Öztrak: “Kayyum Başkan O Koltuğu Kirletmiştir”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Kayyum TBMM Başkanı'nın işgal ettiği koltuğun ilk sahibi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Kurtuluş Savaşı günlerinde bile, TBMM’nin üzerine titremiştir. Meclisin hakkını, hukukunu korumuştur. O koltuğun bir sorumluluğu ve ağırlığı vardır. Kayyum Başkan o koltuğu kirletmiştir." dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak,  gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Parti Sözcüsü Öztrak'ın gündeme dair açıklamalarından satır başlıkları şöyle:

"Vatandaş borca batırıldı, ekonomi yüksek faiz ile değersiz TL sarmalına girdi. Erdoğan'ın keyfi davranışları nedeniyle hiç bir kuruma güven kalmadı. Kalkınmanın önüne takoz olan tek adam rejimi değişmeli. Yeni ve Güçlendirilmiş Parlamenter sisteme geçilmeli.

TBMM Başkanı, “Pişman ederim!” diyerek, Milletimizin vekillerini tehdit etme cüretini nereden alıyor? Siz kimsiniz de milletin seçtiği vekilleri tehdit ediyorsunuz? Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız. Siz gidin; Sizin ağa babanız karşımıza gelsin.

Kayyum TBMM Başkanı'nın işgal ettiği koltuğun ilk sahibi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Kurtuluş Savaşı günlerinde bile, TBMM’nin üzerine titremiştir. Meclisin hakkını, hukukunu korumuştur. O koltuğun bir sorumluluğu ve ağırlığı vardır. Kayyum Başkan o koltuğu kirletmiştir." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.