Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları ekonomik güven endeksi hizmet mardin trt PENÇEKİLİT Operasyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi ATO Başkanı Gürsel Baran

CHP'de O Olay Doğrulandı

CHP’de “Atatürk resmi indirildi” iddiasını araştırmak üzere atanan 3 muhakkik, raporunu tamamladı. Edinilen bilgiye göre raporda “olayın var olduğu, yaşandığı” tespiti yapıldı. CHP Grup Yönetimi Kurulu da hazırlanan rapor doğrultusunda bir disiplin işlemi yapılıp yapılmayacağına karar verecek.

-RAPOR SUNULDU-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla “Atatürk resmi indirildi” iddiasını araştırmak üzere atanan 3 muhakkik konuyla alakalı ismi geçenleri dinledi ve bir rapor hazırladı.

Komisyon raporunu Cuma günü Grup Başkanvekili Özgür Özel’e verdi. Rapor aynı gün Kılıçdaroğlu’na sunuldu.

Ses kayıtları, ifade tutanakları, alınan ifadeler dosya halinde verildi.

Edinilen bilgiye göre kanaat raporunda da “olayın var olduğu, yaşandığı, olayın doğru olduğu” tespiti yapıldı ve gereğinin yapılması gerektiği belirtildi.

Muhakkikler tarafından hazırlanan rapor, Grup Yönetimi Kurulu tarafından masaya yatırılacak. 

CHP Grup Yönetim Kurulu, Grup İç Yönetmeliğinin ilgili maddesi gereğince bu rapor sonucunda disiplin soruşturmasını gerektirecek bir durum varsa Grup Disiplin Kurulu'na yollayacak,  eğer yoksa da rapor doğrultusunda kamuoyuna da gerekli bilgilendirme yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.