Öne Çıkanlar filistin Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök Metina milli savunma bakanlığı ırak Çetin Düz Kimdir Koronavirüs Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev berlin terörist ito

CHP’den Kıdem Tazminatı Çalıştayı

CHP, Ankara’da 5 Haziran Pazartesi günü “Kıdem Tazminatı Çalıştayı” düzenleyecek.

CHP, işçi sendikaları ve sivil toplum kuruluşlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na bağlı olarak parti bünyesinde oluşturulan Emek Büroları, 5 Haziran Pazartesi günü saat 10.00’da Ankara’da “Kıdem Tazminatı Çalıştayı” gerçekleştirecek.

KILIÇDAROĞLU KATILACAK
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek Çalıştay’da, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve 35 sendika genel başkanı olmak üzere toplam 55 kurumu temsilen katılımcılar yer alacak.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba, bu çalıştaydan çıkacak sonucu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile de görüşerek hükümete ileteceklerini belirterek şöyle dedi:
“CHP Emek Büroları olarak, ana muhalefet partisi olarak bu çalıştayı düzenliyoruz. Aslında hükümetin yapması gerekeni biz yapıyoruz. Her kesimden, hem işçiden hem işverenlerden görüşlerini alarak, bir sonuç ortaya çıkaracağız. Bu yönüyle hükümete de örnek oluyoruz. Böylesine kapsamlı değişiklik teklifleri, tarafların görüşleri alınarak oluşturulmalı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.