Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım çin gündem Kuşadası Belediyesi ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

CHP’den Spor Hamlesi

CHP, Spor politikasını güçlendirmek ve sorunların birinci ağızdan dile getirilmesini sağlamak amacıyla “Spor Üst Kurulu 1. Danışma Kurul Toplantısı” düzenleyecek.

Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran’ın sorumluluğundaki Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi bünyesinde bir süreden beri çalışmalarını sürdüren CHP Spor Üst Kurulu, 13 Haziran Salı günü parti genel merkezinde toplanacak.
Toplantı, 81 ilden CHP örgütlerinin, belediyelerinin desteği ve her branştan spor insanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek. Toplantıda kurulun şu ana kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verilerek, davetlilerden Türk sporunun daha ileriye gitmesi için yapılması gerekenler hakkındaki görüşleri dinlenecek.

SPOR ÜST KURULU ÜYELERİ BELİRLENECEK
Toplantıda, Türkiye genelinde toplam 26 bin olmak üzere CHP Spor Üst Kurulu üyesi de belirlenecek. Bu üyeler, bulundukları yerlerde sporun sorunlarının yerinde tespiti, çözülmesi ve bölgeye göre hangi spor dallarının geliştirilmesi gerektiğine dair görüş ve önerilerini düzenli olarak paylaşacaklar.
Cankurtaran konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Amacımız sadece sporun sorunlarına dair konuşmak değil. Örgütümüzün üyelerini spor dünyasına daha da yakınlaştırarak bulundukları yerlerde spor aktivitelerinin yaygınlaştırılmasını amaçlıyoruz. Halkın, özellikle de gençlerin kalplerini sporla fethetmek istiyoruz. Spor sahalarından şiddetin uzaklaştırılması ve herkesin sporla ilgilenebilmesi için sosyal demokratların daha fazla spora yönelmesi gerektiğini düşünüyoruz. Yapacağımız bu toplantı Türk sporunun sorunlarının birinci ağızdan ülke gündemine getirilmesi açısından da büyük bir adım olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.