Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener vakıfbank ihracat gündem özel vodafone

CHP’li Biçer: Zehirlenme Vakaları İhmaller Zinciri İle Göz Göre Göre Gelmiş

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, “Tüm bu olup bitenlerden de anlıyoruz ki binlerce askerin zehirlenip bir askerin öldüğü vakalar; ihmaller zinciri ile göz göre göre gelmiş” paylaşımında bulundu.

CHP’li Biçer, Manisa’daki kışlalarda art arda dört kez gerçekleşen asker zehirlenmeleri hakkında Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu. Zehirlenme vakası ile ilgili iki askerin ve bir gıda mühendisliğinin tutuklama istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildiğini anımsatan Biçer, şunları kaydetti:

“O günkü nöbetçi Astsubay Selçuk Temel tutuklandı. Diğer asker Asteğmen Seçkin Özdemir ve gıda mühendisi Ahmet Özorman serbest bırakıldı. Selçuk Temel aslında geceden sabaha kadar görevliydi, zehirlenmeye neden olan yemekle ilgili olmamasına rağmen tutuklandı diyor avukatı. Selçuk Temel ifadesinde de buna işaret ediyor. Çünkü zehirlenmeye neden olan akşam yemeği gündüz hazırlanıyor. Temel, bundan sorumlu değil. Asteğmen Seçkin Özdemir ise ifadesinde bu konularda bir eğitimi, uzmanlığı ve bilgisi olmamasına rağmen bu görevin verildiğini söylüyor. Tüm bu olup bitenlerden de anlıyoruz ki binlerce askerin zehirlenip bir askerin öldüğü vakalar; ihmaller zinciri ile göz göre göre gelmiş.” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.