Öne Çıkanlar filistin Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök Metina milli savunma bakanlığı ırak Koronavirüs Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev terörist ito Çetin Düz Kimdir A Milli Kadın Voleybol Takımı

CHP’li Bülbül: “Sorumlu, Çiftçiye Ödenmesi Gereken Parayı Yandaşa Peşkeş Çeken İktidardır”

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Süleyman Bülbül, borçları yüzünden yaşamına son veren çiftçiyle ilgili konuştu.


Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan ve bir süredir borçlarını ödeyemediği için bunalımda olan iki çocuk babası çiftçi, av tüfeği ile yaşamına son verdi. Milaslı çiftçinin borçları nedeniyle hayatına son verdiği ortaya çıktı.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül de yaşanan acı olayla ilgili, “Muğla'da bir çiftçi, "Borcum çok, traktörümü de satın borçlarımı ödeyin, bu onursuzluğa dayanamam” notu bırakarak intihar etti. Asıl "Sorumlu” Tarım Kanunu gereği çiftçiye ödenmesi gereken 210 milyar lirayı yandaşlarına peşkeş çeken, çiftçiyi 61 kat borçlandıran AKP iktidarıdır. Verilen sözler tutulmuyor. Çiftçiye yönelik elle tutulur hiçbir destek yok ve bugün çiftçi yalnız bırakıldı, kaderine terk edildi. Son günlerde yaşanan intihar olaylarına böylece bir yenisi daha eklenmiş oldu ve onun da gerekçesi yine ekonomi!” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.