Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları

CHP’li Bülbül’den Kültür Balıkçılığı Projesine Tepki

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Didim'de uygulanmak istenen Kültür Balıkçılığı Tesisleri Kapasite Artış Projesi’yle ilgili, “Hem deniz hem de karadaki ekosistem tehlike altına girecektir. İlçe halkı olumsuz etki yaratacak bu projeye karşı mücadele ediyor. CHP olarak Didim halkının arkasındayız ve destekçisiyiz.” dedi.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın’ın turizm başkentlerinden olan Didim’de Taşburun Balıkçı Barınağı açıklarında Didim halkının itirazlarına rağmen uygulanmak istenen “Kültür Balıkçılığı Tesisleri Kapasite Artış Projesi”nden vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.

CHP’li Bülbül, “Taşburun Balıkçı Barınağı açıklarında Kültür Balıkçılığı Tesisleri Kapasite Artış projesiyle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ÇED olumlu kararı vermiştir.

Bu verilen karara vatandaş tepkilidir. Hepinizin bildiği üzere yapılmak istenilen projelerle hem deniz hem karadaki ekosistem tehlike altına girecektir. Oysa Didim halkı kentin doğal değerlerini koruyan, çevre ve turizm odaklı yatırımlarla kentin kalkınmasını istemektedir.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.