Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları ekonomik güven endeksi mardin Kuşadası Belediyesi hizmet İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha akbank trt

CHP’li Gök Keçiören ve Çankaya’daki Sokak Aydınlatması Sorununu Meclis’e Taşıdı

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Başbakan Binali Yıldırım’a “2014, 2015, 2016 ve 2017 yıllarında sokak aydınlatmalarına ilişkin kaç adet şikâyet gelmiştir? Bu şikâyetlerin kaç tanesine müdahale edilmiştir?” sorularını sordu.

CHP’li Gök, Ankara’nın Keçiören ilçesindeki Yeşiltepe Mahallesi ve Çankaya’nın Boztepe Mahallesi’ndeki sokak aydınlatmalarının 2 ayı aşkın süredir çalışmaması hakkında, Başbakan Yıldırım’ın yazılı olarak yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na soru önergesi verdi.

Gök verdiği önergede, mahallelerde suç oranının arttığını, akşam ve gece saatlerinde vatandaşların sokağa çıkamaz duruma geldiğini ve konuya ilişkin taleplerini ilgilere ileten vatandaşların herhangi bir sonuç alamadığını belirtti.

Bu bağlamda Gök, Yıldırım’a şu soruları yöneltti:

“Sözü geçen mahallerdeki sokak aydınlatmaları vatandaşların şikâyetlerine rağmen neden çalışır hale getirilmemiştir?

2014, 2015, 2016 ve 2017 yıllarında ilgili firma Ankara’da sokak aydınlatmalarına ne kadar yatırım yapmıştır?

2014, 2015, 2016 ve 2017 yıllarında sokak aydınlatmalarına ilişkin kaç adet şikâyet gelmiştir? Bu şikâyetlerin kaç tanesine müdahale edilmiştir?

Ankara’da önümüzdeki dönemde hangi semtlere sokak aydınlatması inşa edilecektir?”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.