Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu çukurova belediye başkanı soner çetin EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin

CHP’li Milletvekillerinden ‘Adana’ Çağrısı…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önerileri doğrultusunda kentteki sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlarla bir araya geliyor, görüş alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda odalar, borsa ve organize sanayi bölgesinde iş dünyası temsilcileriyle buluşan CHP’li milletvekilleri sorunları dinledi, çözüm önerilerini sundu.


Ayhan Barut, Orhan Sümer ve Dr. Müzeyyen Şevkin’den oluşan ilk ziyaret serisinde Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Meclis Başkanı İsmail Acı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yapılan toplantıda kent ticaretinin nabzı tutuldu.


CHP’li vekiller bu ziyaretin ardından Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Adana sanayisini, sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Niyazi Göger ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile AESOB’a bağlı oda başkanlarıyla bir araya gelen Barut, Sümer ve Şevkin, esnaf ve sanatkarın yaşadığı sıkıntıları bildiklerine işaret etti ve çözümüne talip olduklarını kaydetti.


Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, Meclis Başkanı Osman Bağış ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile de görüşen CHP’li milletvekilleri, burada tarım sektörünü ve atılması gereken adımları irdeledi, Borsa Fuayesi’nde açılan ve tarım fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdi.


MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI…


Günün sonunda Adana’nın üretim, istihdam ve ihracatına yön veren Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile kent ekonomisinin bugününü ve geleceğini görüşen CHP heyeti, Adana’nın ve ülkenin gelişimine katkı koymak için tüm kesimlerle görüş alışverişinde bulunduklarını vurguladı. CHP’li milletvekilleri, tüm siyasi partilere mensup milletvekillerine çağrıda bulunarak, Adana için aynı masa etrafında toplanılabilmesinin önemine dikkat çekti.


CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, kentteki ortak çalışma ziyaretlerini sürdüreceklerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.