Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi bugünün gündem özeti tarım

CHP’li Özkoç: İçişleri Bakanı "Mafya Ağzıyla" Konuşuyor

 Meclis Genel Kurulu’nda İçişleri Bakanlığı bütçesi üzerine konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “mafya ağzıyla” konuştuğunu iddia etti.

Meclis Genel Kurulu, Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı başkanlığında saat 11.00’de açıldı.

Genel Kurul’da, İçişleri Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığının bütçesi görüşülüyor.

İçişleri Bakanlığı bütçesi üzerinde konuşan Özkoç şöyle dedi:

“Sizden rica ediyorum, Google'a girin ‘Süleyman Soylu’ yazın, tire koyun, bir de ‘Fetullah Gülen’ yazın. Şimdi, çıkan videodan…

Bu kadar kendisini Fetullah Gülen cemaatine ait hisseden… Bu kadar kendisini Zekeriya Öz savcısının yaptığı işlerin doğruluğunu addeden kişi daha sonra diyor ki: ‘Bu sümsük mü bu davaları yapan?’ diyor Fetullah Gülen için, ‘Bu sümsük mü?’ Sözünün arkasında duran kişi değil.

Kendi partisindeyken bakın sizler için ne söylüyor: ‘At üstünde durmayı beceremeyen Başbakan, sen kimsin, Menderes kim? Paçalarından yolsuzluk akıyor.’

Gerçekten, bir mafya ağzıyla konuşan ve gerçekten, sözünün güvenirliliği olmayan kişi kalkıyor diyor ki Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu için ‘Sen bittin’ diyor.

‘Senin boynuna…’ İlmik geçireceğini ima ediyor.

Bir insan bu kadar mı zikzak çizer, bir insan sözünün arkasında bu kadar mı durmaz?

Sen makama bu kadar mı düşkünsün ki her şeyi söylediğin bir AK Parti hükûmetine dâhil olmak için bu kadar yan çiziyorsun? Yazıklar olsun, yazıklar olsun!

Sayın Süleyman Soylu'nun arkasında Fetullah cemaati olabilir.

Süleyman Soylu'nun arkasında kendisinin konuştuğu, oluşturduğu yeni bir derin devlet anlayışı olabilir.

Türkiye Cumhuriyeti yalnız değildir, Türkiye Cumhuriyeti bu tür ucuz kabadayılıklara pabuç bırakacak bir cumhuriyet değildir, Türkiye Cumhuriyeti'ne böyle bir bakan layık değildir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.