Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

CHP’li Özkoç’tan Erdoğan’a: "Neden Kapalı Kapılar Ardında Sahte Kabadayılıklar Yapıyorsun?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarını sert sözlerle eleştiren CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Kapalı kapılar ardında ahkam kesiyorsun. Kemal Kılıçdaroğlu ‘milletin karşısına çık, beraber konuşalım’ diyor. Neden çıkmıyorsun, neden kapalı kapılar ardında sahte kabadayılıklar yapıyorsun?” dedi.

Özkoç, TBMM’de 4 Nolu Basın Kapısı’nda yaptğı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 45. Muhtarlar Toplantısı’nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerine yanıt verdi. “Bugünden itibaren AK Parti Genel Başkanı’na buradan sesleniyoruz, hangi kelimeleri kullanarak bize cevap veriyorsan aynı şekilde sana cevap vereceğiz” diyen Özkoç, şöyle devam etti:

“Yüzü olan kişi, onuru olan kişi, haysiyeti olan kişi terör örgütleriyle sırt sırta çalışmaz. Sen değil miydin ki PKK terör örgütü ile beraber Türkiye’yi aynı masaya oturtan. Bebek katili Abdullah Öcalan ile neden Türk Hükümetini masaya oturttun? Neden yurt dışında toplantılar yaptın?

ÖSO’nun içerisinde senin terör örgütü dediğin El Nusra var mıdır, yok mudur diye soruyoruz. Sen dün onunla ilişkideydin, hala onunla ilişkin sürüyor mu diye soruyoruz.

Şimdi kapalı kapılar ardında ahkam kesiyorsun. Türkiye’nin gerçekten demokrasiden yana olan, gerçekten Türkiye’nin geleceğinden yana olan Kılıçdaroğlu’na karşı bütün terör örgütlerine destek veren yardım ve yataklık yapan bir kişi olarak, oradan, kapalı kapılar ardından sesleniyorsun. Ben de sana buradan sesleniyorum, birazcık onurun varsa birazcık haysiyetin varsa yüzün kızarmıyorsa kapalı kapılar ardında yalan söylemeye oralarda değil, Kemal Kılıçdaroğlu ‘milletin karşısına çık, beraber konuşalım’ diyor. Neden çıkmıyorsun, neden kapalı kapılar ardında sahte kabadayılıklar yapıyorsun? Türkiye’nin hamasetle yönetilemeyeceğini, Türkiye’nin ahkam keserek yönetilemeyeceğini, Türkiye’nin 'ey' diyerek yönetilemeyeceğini 15 yılda öğrenemedin mi? Bu kadar kandırıldın, Obama kandırdı, şu anda Trump seni kandırıyor öyle söylüyorsun, FETÖ terör örgütü kandırdı, PKK kandırdı ve kandırılan ve Türkiye’yi yönetemeyen bir insan olarak hangi yüzle Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı böyle konuşabiliyorsun? Konuşacak bir şeyin mi var AKP’nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan? CHP’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu seni milletin huzurunu davet ediyor. Bütün belgeleriyle her şeyiyle birazcık yüreğin varsa çık milletin karşısına, çık Kılıçdaroğlu’nun karşısına. Terör örgütleriyle beraber cumhurbaşkanı olamazsın.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.